Grattis Alexander 5 År!!

Bilden är från igår, vi var på stan på Fastingen, åkte karusell och handla ballong!!
Tack Mamma för Grattis kort och födelsedags pengar!! Alexander blev så himmla glad! Kul att få på posten också!
Änn så länge har Alexander hunnit öppna massa paket och spela såklart! PS spel, Lego Star Wars!
Ikväll blir det tårta hos farmor!
Imorgon blir det dop för Leia, hoppas vi hittar dit... hihihi
Det ska nog inte vara några problem! Lycka Till imorgon familjen Björk Skoog!
Xo Xo

Fika Dag!

Iväg o fika idag! Jag & Bianca ska träffa Jenny & Astrid! Älsklingen & Alexander ska träffa Stefan & Natalie!
Trevlig dag för alla inblandade! Älsklingen har semester denna vecka, mysigt! Så Alexander får vara hemma från dagis såklart! Vi är fortfarande nöjda med bilen ,hehe...
Ha det gott så hörs vi!
Fortfarande ingen aning om vad jag ska köpa till Alexander....
Xo Xo

Peugeot 407 SW

Tog en tur ut mot Picasso
Älsklingen lägger in vinter däcken i förrådet...
(ett tag kvar tills vi behöver dem!)




Våran Nya Super Fina Bil!! Vi är Jätte nöjda och det är verkligen så kul
att Alexander gillar den också!


5 År!

Godmorgon! Sovit hela natten, himmla skönt! Bianca somnade vid 21.30 och sov ända till ca 06! Underbart! Natten mellan lördag och söndag vaknade hon en gång, runt 02, och var hungrig.. Natten innan det sov hon ungefär som inatt. Dem nätterna är välkomna!
På fredag, den 27 Maj, så fyller lilla Alexander år! Eller ska jag säga stora Alexander?!! Han blir hela 5 år killen! Vart tar åren vägen?? Frågan är då, vad ska han få i present?? Jag och Älsklingen funderar iallafall på att ta han till Bus & Lek i Örebro!  Det var väldigt länge sen han var där med oss. Så det ska han nog tycka vara kul! Jag ser framemot att Gratta honom med tårta och så!!! (MEN vad ska jag köpa???)
Bianca har slumrat till och hennes pappa sussar fortfarande sött. Han ska iväg idag och kolla på en bil
på eftermiddagen, så vi får se om jag uppdaterar igen sen.

(Inlägget från igår verkar ha försvunnit, MEN vi fick bilen såld i Lördags av några andra köpare. )
Ha en trevlig dag!
Xo Xo
Senaste bilden på våran sötaste lilla tjej! Lite fundersam tror jag bestämt!!

??

Hmm, blir bilen såld ikväll??? Potentiell köpare kommer mellan 18.30-19.00!
Lite ledsamt känns det...
Älsklingen plockade upp mig i bilen första gången vi träffades, 5 Januari 2009!

Ny bil är såklart i tankarna, får se hur det slutar, under helgen!
En lite större bil är tanken!
SPÄNNANDE!









Xo Xo






(* En kommer i morgon bitti också! Om den finns kvar..)

SÅLD!!


Söndag idag, bilen blev såld igår! Nu är vi på helspänn båda två tror jag... Vad blir det för ny bil? När blir det ny bil?
Yees....
Xo Xo






Morfar 80

Vår lilla tjej har glädjerop här, låter verkligen som en liten Apa! hihi! Så himla söt! Önskar att man kunde lägga över ljudfiler-bara sådär! Vi har sovit riktigt gott inatt, allihopa! Bianca var dock vaken till straxt efter 21, men vad gör det!? Ja, jag var väldigt trött igår kväll, hon hade en ganska skrikig kväll, ville inte sova när vi trodde det var dags... Rutiner är till för att rubbas, eller hur! Vi fick ju sova hela natten, det var skönt! Man känner sig extremt utvilad iallafall, nu när man sitter här! Solen skiner och himmlen är blå, härligt!


Idag fyller min morfar 80 år! Grattis!
Ha en super bra dag!
Xo Xo

Storstädning!!

Haha, ja nu får ni väl er ett gott skratt... Men jag storstädar faktiskt vagnen! Allt behöver underhållas för att fungera som det ska och se bra ut! Hjulen är avtagna och tvättade! Låter dem torka nu så ska jag på med lite rostskydd! Har torkat av vagnen annars, så gott det går och som jag kommit åt! Mycket damm o löv o skit som faktiskt fastnar!
Bilder ser ni i inlägget innan detta, både isär plockad och ihop plockad!
Xo Xo

-Vagnen i Bilder-




Biancas vagn,  X-Lander från 2010



Liggdel i Arctic tyg





Vindskydd-Avtagbart



Här drömmer Bianca Bara Härliga drömmar! Heffa är Alltid med!



Shopping Vänlig med Klick till Bilskyddet och ställbart handtag.
För "trånga" och "små" butiker!



Bilskydd i Arctic tyg




Stora luftpumpade hjul



Hjulen fram snurrar lätt 360 grader! (Låsbara)



Tar ingen (knappt) plats alls!



Shopping krokar och lädersydda handtag.

Så nu är den ren och fin igen! Ser ut som NY!
Vi är inget annat än nöjda med vagnen. Ser framemot
att börja andvända sittdelen om några månader!


Xo Xo



mycket leksaker

Onsdag morgon och Solen lyser fantastiskt varmt redan och himlen är Riktigt blå! Underbara Morgon! Jag har flyttat Laptopen till golvet i vardagsrummet, så nu är jag bredvid Bianca på golvet. Hon har ju börjat vända sig... Så nu kan jag både Blogga och småjollra med henne samtidigt.. För att vara lite över tre månader tycker jag hon har ganska mycket leksaker redan! Har ni leksaker till era små, och vad isånnafall? Just nu roar hon sig med en bitring, mindre modelll från Esska. Varvar tuggandet med att vända runt till mage och garva åt sig själv i spegelboken! (Eller så är det mig hon ser däri,,,)
Har inte den blekaste aning om vad vi ska hitta på idag?! Vet att hon behöver komma ut på promenad och jag behöver handla mat och blöjor till henne. Får vänta ett par timmar iallafall, hon ska somna här straxt och då passar jag på o ta en dusch.... Herreguud, klockan är ju bara runt 07! Vi har vart vakna sen straxt innan 06.
Xo Xo

...rädd för människor!!

Regnar nu, vart dåligt väder hela dagen! Bianca sover och jag har så tråkigt...
Väntar på att Min D ska komma hem. Jag och Bianca hade besök tidigare av Lina och hennes nyvaccinerade dotter Leia. Hoppas att hon inte blir dålig under kvällen! *Håller tummarna* Bianca verkar vara i en Extra känslig period, har det med tremånaders övergången att göra tro? Blir ledsen för nästan, minsta lilla... När nån närmar sig o säger hej, så börjar hon gråta... (Ja, inte för hennes ma & pa...) I helgen, Igår, Idag... Stackars liten, jag hoppas verkligen att det går över, vill ju inte att hon ska vara rädd för människor!!

Ha En Fortsatt Nice Dag!
Xo Xo

Elma 1 År!

Tiden går så ruskigt fort, fort, fort! Min brorsdotter Elma blev 1 år i Söndags! Grattis igen! Vi var självklart där och Grattade! (Hemma hos vår mamma o pappa.) Av oss fick hon klänning, 4 böcker, solbrillor och stapelbara plast koppar. Hoppas att hon blev glad och får andvändning av allt. Alexander tyckte det var extra kul att hjälpa till och öppna paket. Våran lilla Bianca tyckte inte om helgen så jätte mycket. Hon var messt ledsen och otröstlig, vet inte riktigt varför...
Jag fick en Extremt trevlig stund hos min vänn Pilla också, blev en spontan kvällskaffe på Lördags kvällen!! SÅ himla trevligt! Tack för att jag fick störa i ditt TV tittande, hihihi!


Igår var vi till Bvc för hennes första sprutor! Tre månaders vaccinering. En spruta i vardera lår!!!
Difteri, Stelkramp, Kikhosta, Polio, Hemofilus inf b, Pneumokocker.
Bianca blev Riktigt Jävla Ledsen, Ursäkta mitt språk men guuud vad hon grät! Jag tyckte så synd om henne!
(Hönsmamma??) Vi passade på att mäta och väga också, längd 61,7 och vikt 5530g. Längden måste vara fel, så mycket kan hon inte ha växt på två veckor.... Jaja, kanske inte konstigt att hon är så ledsen ibland?! (Vägningen och mätningen gjorde vi faktiskt innan sprutorna!)
Iallafall, gråten gick över och hon somnade i vagnen. Dagen fortsatte med lite extra gnällighet. Hon fick en supp vid 15 sen en igen vid 21. Hon kändes mer varm än vanligt och lite gnälligare än vanligt. Inte att hon skrek, men bara gnällig... Somnade runt 22.30- hon ville inte ha kvällsmaten, som hon brukar äta vid 19.30-20.00. Men den, vaknade hon vid 02.00 och ville ha. Så Jätte dålig har hon inte blivit av sprutorna, Skönt! Jag har bara tyckt Extra synd om henne, såklart!
Xo Xo

Lycka Till Idag!

Fredag, den 13! (Grattis Leia på tremånaders dagen!) Idag är ju visst en sån otursdag, för dem som är skrockfulla. Jag kan ju berätta att jag aldrig går under stegar, jag slänger nycklarna i golvet om dem legat på bordet och annat smått o gott... Men sånt gör väl alla? Hahaha!
Våran lilla tjej blev tre månader i Onsdags, och igår vände hon sig från rygg till mage för första gången! Hon har vart på väg ett tag, men bara vart som ett bakåtvänt C. Igår var Alexander, Bianca och Papa D på golvet o lekte, jag stod o laga mat och prata i telefon. Vi hade dörren stängd, mellan oss... D öppnade dören, -KOLLA!! Glad jag vart!
Sen har Bianca börjat sova Riktigt bra på nätterna! Peppar Peppar! Dem senaste fyra nätterna har vi lagt henne i sin säng mellan 20.00-21.00, (hon har då somnat in, i min famn i gungfåtöljen.) Så har hon sovit Hela natten, vaknat mellan 05.00-07.00 för att få lite mat, vart vaken en stund sen somnat om för att vakna igen runt 08.00! Så här har det var innan också, men varannan natt har hon vaknat mellan 01.00-03.00 för att hon vart hungrig.  Hon äter idag, ersättning, 120ml/mål. Detta sovande under natten kommer säkert rubbas i helgen, då vi ska sova borta. Men det gör inget!! Hon är fortfarande liten, så Exakta rutiner känner jag är extra viktiga när man börjar på dagis och senare i skolan! Herreguuud, man måste ju kunna åka bort, eller hur!? Vi ska på 1 års kalas, min brorsdotter Elma blir stora tjejen på Söndag! Så ska vi ha familje fotografering på Lördag, vi fick det i Julklapp allihopa av mamma & pappa. Så nu är det dags! Denna helg har jag sett framemot extra länge! Vi har inte vart hemma sen Jul! Ska bli super mysigt! Nu var det ju inte alls länge sen vi sågs, men jag skulle vilja ses ännu oftare! När man väl åker hem så önskar man dock att man kunde hinna med allt och alla man vill träffa! Men för att vara lagom EGO så tänker jag först och främst på att träffa min familj! Mamma, Pappa, Brorsan och hans familj! Dem betyder så mycket för mig, Jag Älskar Er! Hoppas att alla inblandade vet detta! (Det gör dem nog!)

Bianca och hennes kompis Leia, i Onsdags! Söta dem är!
Nu är båda ungarna vakna, dags för lite frukost!
Lycka Till Idag!
Xo Xo

...feber...

Phu´, städat lite, dammsugit och dammat... Jag och Alexander sitter och käkar lite glass nu. GÖTT!


Vi gick iväg till Ica Maxi förut, handlade suppar (på apoteket), jordgubbs sylt och vispgrädde, (till pannkakorna ikväll.) Supparna är inför tremånaders sprutan på Måndag... Dem små liven kan visst få lite feber av den. Hoppas att hon inte blir allt för dålig! Men, det tar vi då, nu har vi dem hemma iallafall.
Snart får vi lite besök av Lina & Leia. Ska bli trevligt!
Kram på er

XXo

-Järnvägsparken-



(Klicka på Bilderna för att få dem större)



Vi hade en mysig och kul stund igår! Riktigt fint väder och Alexander hittade andra barn att busa med.
Sista bilden är också från igår morse, innan parken. Bianca och Alexander myser framför Bompa.


Undrar vad vi ska hitta på idag? Vi har precis ätit frukost alla tre...




Xo Xo

TIPS! TACK!

Godmorgon! Sitter och dricker mitt morgon kaffe! Båda barnen sover och Älsklingen är på jobbet! Äntligen, så har han börjat jobba dagtid! Men det betyder att dem inte hade personal på dagis nu första veckan, (så tidigt-så sent..) Men det gör inget, då får jag roa honom (Alexander) under veckan. Var precis och tittade till dem båda. Alexander har "bullat" upp hela täcket över sig, så jag var tvungen att ställa mig och lyssna så han andades där under! Och det gjorde han! Känns faktiskt jätte skönt att Älsklingen äntligen börjat jobba som han gör nu, 07.00-16.00, varje vecka! Känns som att vi kommer få in mer rutiner som familj. Visst det blir tidiga morgnar och sena dagar för Alexander, men det ser vi bara som positivt att han faktiskt får mer tid på sitt dagis. (Varannan vecka.) Men han kommer vara hemma på våra Fredagar istället. (Nu har han vaknat,07.30,,,) Jahapp, vad ska vi hitta på idag då? Tänkte att vi kanske skulle gå till Järnvägsparken, det är en stor lekpark på andra sidan stan! Alexander gillar det. Får försöka tajma in det med att Bianca har ätit och det är dags att sova igen. Hur gör ni med mat till dem små när ni är iväg? Thermos och grejer, men hur varmt har ni vattnet? TIPS! TACK!
Fotat på 1 Maj, var där och busa lite! Får se om vi kommer iväg idag!
Ha en Fin Fin Dag.
Xo Xo


Uppe Med Tuppen!

Godmorgon, idag är det Torsdag! Bianca vaknade nu vid 05, tyckte att nu var det dags att mamma skulle vakna! Upp, fixa käk till henne och kaffe till mig! Nu ligger hon helnöjd under Baby Gymet!
Ska gå och mysa med henne, innan det är dags att sova igen.
Xo Xo

Sovit...

... mycket idag, vår lilla tjej! Hoppas att hon sover under natten ändå. Klockan är efter 21 nu, Älsklingen är på väg hem. Han har gått och blivit dålig! Stackarn, ska ta hand om han!
Xo Xo

Lite snabbt....

Ja, alltså så har jag skaffat en Underblogg, pga olika omständigheter.... Men jag hoppas att ni som följt mig fortsätter.
I helgen hade vi alltså dop för vår Bianca, underbart var det! Hon var så snäll, lite gnäll men inte alls mycket.
Alexander var så stolt, han fick hjälpa sin pappa att hälla upp vatten i dopfundet och så fick han tända Biancas dopljus! Han var så duktig! Han började dopakten med att lira loss på orgeln, kantorn kände att han blivit ersatt.
http://www.youtube.com/watch?v=uW6dnETrRqk&feature=share
Bianca fick Jätte fina presenter, jag också! Det tackar vi så himla mycket för!
Skriver mer snart igen!
Xo Xo

-Ny-

Försöker ordna en Underblogg....
Xo Xo

RSS 2.0